Sexlegetøj på Brugt marked oversvømmer Danmark

Posted by

Sexlegetøj sælges også på Danske loppemarkeder.

Sexlegetøj betragtes af mange som en intim og privat ting, men i takt med recessionen i Danmark, dukker det op på loppemarkeder. Krejlermarkeds blog skribent Jørgen Have har besøgt forskellige loppemarkeder i Jylland og på Fyn over de sidste 6 måneder.

På syv ud af ti loppemarkeder dukkede sexlegetøj som vibrator og dildo op, iblandt de forskellige stande. Det lader til at danskerne har smidt deres hæmninger over skulderen. Prisen på sexlegetøj er også steget og derfor er værdien af det brugte sexlegetøj i øjeblikket markant højere.

En typisk dildo forhandles på internettet, til priser i mellem 100 kr og 1.000 kr. De dyre vibratorer, kan koste helt op til 1500 kroner.

Sexlegetøj
Sexlegetøj på loppemarked

Hvor finder jeg brugt sexlegetøj på loppemarked.

Normalt er det ikke noget som Krummerne har liggende fremme i blandet alt det andet. Du skal enten søge det eller spørge direkte for at få det frem på disken. De fleste har det liggende i en papkasse under mågestel og glas og bestik.

På et loppemarked i Hjallerup kan vi blandt andet en dobbelt dildo, af den type der normalt er tilegnet lesbiske par. Sexlegetøj er blevet en fast bestanddel af Danskernes sexliv i de private soveværelser. Så derfor ses de også som en naturlig ting at handle med brugt.

Kan jeg få en kønssygdom med brugt sex legetøj?

Generelt bruger vi leje toilet et vejr steriliseret når det handles på de forskellige loppemarkeder. Hvis du vil være helt sikker er der også boder der sælger det fra helt nyt. At du skal være obs på at det kan være billigt materiale fra Kina. Det kan være en bedre ide at købe kvalitetslegetøj,  som er rengjort.

Under alle omstændigheder bør du altid vaske det af før du bruger det selv og eventuelt steriliseret det med kraftigere materialer. Næste gang du tager på marked, Så tag gerne den kurv med du har stående hjemme under sengen men ikke bruger længere. Og at der kan gemmes i en formue.

Du kan også kigge efter det på hjemmesider som gul og fri enten på Facebook eller på deres hjemme side.