Sex i Silkeborg ung mand dømt for at snyde sig til samleje

Posted by

Byttede seng med ven for at få sex i Silkeborg.

Sex i Silkeborg! En ung mand er torsdag ved Retten i Silkeborg blevet idømt seks måneders fængsel. For og have tilsneget sig samleje med en liderlig nympho.dk kvinde, der forvekslede ham med en anden.

Anklagemyndigheden havde tiltalt den unge mand for voldtægt efter den ny samtykkelov. Men retten mente ikke, at der havde været forsæt til voldtægt. Episoden! Den unge mand blev dømt for, fandt sted i januar i år i et sommerhus i Silkeborg. Her mødtes han og tre venner med to jævnaldrende sexet piger.

Den ene sex pige gik frivilligt i seng med den dømtes ven på det ene værelse i sommerhuset, mens den dømte selv var sammen med den anden kvinde på et andet værelse. Senere var der snak om, hvorvidt de skulle prøve at bytte partnere, men det sagde kvinderne sagde nej til.

Sex i Silkeborg
Sex i Silkeborg skal være med samtykke attest

Sex i Silkeborg vennerne byttede plads.

Om natten, mens kvinderne var udenfor, byttede de to mænd værelser uden at fortælle det. Den unge mand havde efterfølgende fræk sex med den anden kvinde, som troede, at det stadig var vennen, der lå i sengen.

Da den fræk pige opdagede, at det var den anden, skyndte hun sig ud af værelset, og umiddelbart efter tog hun hjem og kontaktede politiet. Som samme dag arresterede den unge mand, og varetægt fængslede ham.

Den forurettede havde kort forinden episoden afvist at have ægte sex med den unge mand. Han byttede bevidst seng med sin ven uden at give besked, og han tilkendegav på intet tidspunkt, hvem han var.

Sex skal der vare samtykke til fra begge sider.

Husk altid og få samtykke til sex i sengen, specielt efter den nye samtykkelov er trådt i kræft.

Du kan også bare købe dig til sex med erotik escortpiger, så er man udover det problem med samtykke.

Moralen i dette er man skal respektere et nej, også selvom man er godt oppe og køre som en liderlig tøs.