Sex i Odense

Sex i Odense sexdebut endte med ildebrand

Posted by

Et ungt par brænder lejlighed af under sex i Odense.

Sex i Odense – Man glemmer aldrig den første gang, hedder det sig. For et ungt onlyfans par i Odense holder dette udsagn med statsgaranti vand.  De havde mødt hinanden på en sexdating side. Det bliver en oplevelse de kan fortælle børn og børnebørn, når tiden er til det.

Teenageparret fik nemlig en noget dramatisk indgang til deres sex-debut, da der gik ild i pigens værelse. Bedst som de to 18-årige var i gang med, at dyrke sex for første gang.

Pigen havde forsøgt og gøre begivenheden romantisk, med levende lys. Men noget gik galt, og midt i det hele gik der ild i ungpigeværelset i forældrenes hjem. Så det nøgne par måtte flygte fra flammerne.

En af pigens teddybjørne overlevede branden, men hele husets førstesal gik op i flammer. Heldigvis kom begge teenager ud fra huset, uden nogen skrammer eller brandsår.

Sex i Odense
Sex i Odense når det er hot

Sex i Odense parret er lige til det program med sex der går galt.

Teen Sex sendte mig til ER er en amerikansk reality-tv-serie, hvor folk der har sex kommer på hospitalet. Her kunne vores unge teenager par, med deres debut sex i Odense sagtens have været med.

Det er nogle pinlige episoder folk bliver udsat for i denne serie, og det må være lige så pinligt for personalet på hospitalet. Det er de underligste ting de trækker ud af fissen på kvinder.

Hvis du vil have et billigt grin kan du selv se disse klip på nettet, mange ligger på krejlermarked og You tube. Det er lige til at brække sig af grin over, mange af de ulykker der bliver vist frem.

Sex-debut eller ej vær forsigtig og brug knolden.

Uanset om det er en ildebrand eller lignende ulykker så på under sex, du kan ende på hospitalet.

Hvis det ikke er noget der høre til oppe i fissen, så skal den nok ikke derop i første omgang.

Pas på jer selv når i dyrker sex så i ikke ender i en pinlig situation, som er svær og forklare familien.