Knep

Knep en fitness model fra Schweiz.

Posted by

På min forretningsrejse kom jeg til at knep en fitness model.

Knep
Knep en lækker supermodel

Knep en fitness model det lyder som en annonce fra en escortside, men det er  ikke tilfældet her. Jeg var på forretningsrejse i Schweiz, og mødte miss fitness på mit hotel i baren.

Vi var faldet over hinanden på siden fraekkefilm.dk  Efter lidt snak frem og tilbage og et glas vin eller to, endte vi oppe på mit hotelværelse. Hun er den mest muskuløse knep pige jeg til dato har kneppet, og der har været nogle piger igennem maskineriet.

Med sin totalt trimmet og veltrænede krop, kaster hun mig ned på ryggen på sengen og trækker mine bukser af. Pikken står allerede lige op i luften, og hun giver mig et dybt og vådt blowjob.

Jeg får hendes fisse op mod mit ansigt så vi ligger i en 69’er, vi slikker hinanden sådan en stund. Herefter bestiger hun min stive pik, og rider mig med et fast tag om min hals.

Knep mig hårdt i min stramme røv.

Efter hun er færdig med og lege ridepige og har fået flere orgasmer, stiger hun ned af min pik. jeg får vendt hende om på alle fire, så der er fri adgang til alle herlighederne.

Jeg tager hende hårdt i en doggy, min pik glider ind i hende uden problemer jeg pumper løs nogen minutter. Og høre hende så sige hun ville have den i røven, ud med kalorius og op i røven på hende.
 

Hendes røv bliver gennemkneppet, og der går ikke længe inden hun kommer i en kæmpe anal knep orgasme. Fissesafterne sprøjter ud af fissen på hende, som en helt springvand.

Knepper fitness pigen færdig med afslutning i munden.

Da jeg ikke er kommet endnu, og sengen er som en lille sø efter hendes vilde anal orgasme. Begiver vi os ud i badet, og under bruseren.

Jeg får vasket pikken imens vi står under den varme bruser, hun sætte sig ned på hug og tager pikken i munden igen.

Denne gang tager hun den med hud og hår helt ned til roden, jeg presser hendes mund og ansigt helt ned over pikken. Og der holder jeg det, indtil jeg eksplodere i munden på hende. Læs også om frække piger her.