Sex Vestjylland

Sex Vestjylland nytårsnat.

Posted by

Mit nytårs sex Vestjylland endte med et brag.

Sex Vestjylland nytårs nat blev knaldet ind med manerer både ude og inde, men for mig mest inde. Alt i mens de andre ved festen var ude og skyde nytåret ind, fik jeg mit helt eget knald.

Jeg fik nemlig mit nytårs knald, lige midt på toilet gulvet af to liderlige fyre. Jeg var blevet tilkaldt igennem hjemmesiden annoncelight.dk. Begge mænd gennem kneppede, min berusede hjerne ud, så jeg næsten blev ædru efterfølgende.

Det hele startede med jeg havde flirtet med den ene af fyrene, det meste af aften ved den fest jeg deltog i. Da de andre skulle ud og skyde krudt af, vil jeg ikke med ud da jeg er bange for det.

Fyren tilbød og blive ved mig så jeg ikke sad inden for alene, han kammarart ville også bare blive hængende. Jeg så mit snit til og takke fyren og krammede ham, og vores læber mødtes i et inderligt kys.

Sex Vestjylland fyrene kneppede mig i en sandwich.

Vi snaver lidt og mine hænder befamler hans veltrænede røv, og ligeledes er hans hænder fundet vej til min numse. Han kammarart står der og kigger på vi rager på hinanden, Jeg spørg om de ville kneppe mig på toilettet.

De begge får julelys i øjende da jeg foreslår dette, så vi går på toilettet og låser døren bag os.  jeg starter med og sutte dem begge på skift, da de begge er godt stive rider jeg den ene fyr.

Med fyre og sex Vestjylland får lige den pik, jeg har gået og hungret efter hele aften. Den anden fyr lister om bag mig og støder sin pik op i min røv, så jeg bliver kneppet i en sandwich.

Vestjyllands porno fyrene kommer begge oppe i mig.

Det er første gang jeg får pik i begge mine huller på samme tid, og det føles helt fantastisk.

Uden nogen form for advarsel kommer begge fyrene, henholdsvis i min og røv på samme tid. Og jeg kan mærke hvordan deres varme sperm løber ud af begge mine huller. jeg elsker simpelthen sex Vestjylland

Jeg slikker begge fyrene rene for resten af deres sperm, inden jeg forlader toilettet og fortsætter festen.